Wat bieden wij

Wil je iets op maat of de mogelijkheden bespreken. Maak dan een afspraak

Maak een afspraak

Voor iedere soort drukwerk de beste oplossing.
De grafische ontzorger in het zuiden.

Graphic in Mind is sinds de oprichting in 1990 dé grafische ontzorger. Wij weten voor iedere soort drukwerk de beste oplossing te vinden. Snel, doeltreffend en tegen een scherp tarief. Al ruim 25 jaar koppelen wij vraag en aanbod binnen de grafische industrie.

Bekijk onze projecten…

Boeken

Boeken zijn er in alle soorten, maten maar vooral in alle oplagen. Wat past het beste bij uw uitgave? Is een garenloos gebrocheerd boek – de zogenaamde softcover – voldoende of wordt uw boek zo vaak gebruikt dat genaaid gebrocheerd beter is? Of wilt u luxe uitstralen door te kiezen voor een genaaid gebonden boek met een met drukwerk omplakt hard omslag – de zogenaamde hardcover?

Bekijk hier enkele voorbeelden

Catalogi

Catalogi zijn gelukkig weer helemaal in. Steeds vaker produceren we dit onmisbaar stukje drukwerk. Van een simpele geniete brochure tot een garenloos of genaaid gebrocheerd boek. Uiteraard kan Graphic in Mind u ook helpen met de verspreiding ervan. Informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk hier ons portfolio.

Verpakkingen

Graphic in Mind helpt u graag met uw verpakkingsvraagstuk. Wat moet er worden verpakt? Waar moet de verpakking aan voldoen, moet deze bijvoorbeeld diepvriesbestendig zijn? Moet het standaard zijn  of luxe uitstralen? Een eenvoudige verpakking uit karton of een met drukwerk beplakte verpakking uit golfkarton? Wij adviseren u graag!

Bekijk hier enkele mogelijkheden.

Point of Sales materiaal (displays)

Displays zijn er in alle soorten en maten. Van een klein toonbankdoosje tot grote staanders van enkele meters hoog. Vervaardigd uit op- of met drukwerk omplakt grijsbord tot op de drukpers gedrukt minigolf. Al dan opgezet en/of afgevuld met flyers of give-aways. Wij denken graag met u mee!

Bekijk hier onze displays.

Stationary

Met stationary bedoelen we uw gewone drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar we kunnen u ook prima adviseren wat betreft zelfdoorschrijvende sets en bloks en speciale formulieren zoals OMR-formulieren en ola’s. Heeft u al een schrijfblok of zelfklevend memoblokje voor uw bedrijf laten maken?

Bekijk hier ons portfolio.

Zelfklevend

Ook in zelfklevend is er een enorme verscheidenheid aan producten en dus ook productiemethoden. Samen met u kijken wat u nodig heeft en hoe we dit het beste kunnen produceren. Van grote oplage etiketten op de rol tot grootformaat posters in oplage 1. Alles is mogelijk!

Bekijk hier ons portfolio.

Promotioneel drukwerk (brochures, periodieken, folders en leaflets)

Vellenoffset is hiervoor de meest gebruikelijke druktechniek. De meeste drukkerijen zijn dan ook vellendrukkerijen. In vellendruk is met name het drukformaat bepalend wat op welke pers – of bij welke drukkerij – geproduceerd wordt. Veel projecten lenen zich voor het klein- en middensegment. Grotere oplagen en formaten horen juist thuis in op grootformaat. Grote oplagen – vaak voor huis aan huis verspreiding – worden in rotatieoffset geproduceerd. Hierin maken we onderscheid tussen coldset en heatset. Een enkele keer wijken we zelfs uit naar diepdruk. Graphic in Mind helpt u en zorgt ervoor dat uw productie daar gemaakt wordt waar deze het best past.

Benieuwd? Bekijk hier enkele voorbeelden.

Beveiligd drukwerk

Vaak wordt bij beveiligd drukwerk meteen gedacht aan waardepapieren, documenten en loten. Toch kan het ook voor uw eigen bedrijf lonend zijn dit eens te bekijken. Veel bedrijven staan er niet bij stil hoe eenvoudig drukwerk te kopiëren is. Met vaak relatief simpele methoden kan uw drukwerk worden beveiligd. Graphic in Mind reikt u graag de helpende hand.

Bekijk hier ons portfolio.

Graphic in Mind is gevestigd aan
De Grote Beer 10 in ‘s-Hertogenbosch,
een klustering van grafische specialisten.

Voor vragen of om een afspraak te maken bel:
+31 (0)73 503 3000
of stuur een mail: