Leer ons kennen

Niet alleen per mail of gsm, maar gewoon wie we zijn.
Maak kennis!

Michael & Piet

Michael Swanenberg – advies en verkoop
Michel Swanenberg is als oprichter ruim 25 jaar actief met de formule Graphic in Mind. Naast Graphic in Mind is hij plaatselijk actief in het verenigingsleven (ondernemers, sport en carnaval) in zijn woonplaats Berlicum. In de schaarse tijd die er nog over blijft doet Michael onder andere aan golfen, houtbewerking, gitaarspelen en koken.
Michael is bereikbaar via michael@graphicinmind.nl
en telefonisch via  +31 653 16 32 88

Piet van Baest – advies en verkoop
Piet van Baest heeft veel ervaring opgedaan bij diverse productiebedrijven in de grafische industrie. In zijn woonplaats Oisterwijk is Piet politiek actief. Ook loopt hij warm voor hardlopen, mountainbiken en kamperen, het liefst in zijn favoriete vakantieland Italië.
Piet is bereikbaar via piet@graphicinmind.nl
en telefonisch via +31 6 230 677 14

Wat kunnen wij voor u betekenen

Advies

De wijze en locatie van elke productie hangt af van een aantal factoren zoals gewenste kwaliteit, planning en budget. Graphic in Mind beoordeelt elk stuk drukwerk en drukwerkpakket anders dan veel andere grafische bedrijven. Waar grafische bedrijven worden beperkt door hun eigen productiemiddelen kan Graphic in Mind drukkerij-overschrijdend denken. Hierdoor komen we vaak met een afwijkende oplossing. Wij laten ons graag uitdagen….

Partner voor elk grafisch project

Elk grafisch bedrijf heeft haar specialisme. Door hier gebruik van te maken wordt uw productie altijd op de meest efficiënte manier geproduceerd wat leidt tot de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Distributie en Fulfilment

Fulfilment is een lastig ding. Handwerk is kostbaar evenals het transport naar de locatie waar het wordt uitgevoerd en de kans op fouten is groot. Graphic in Mind kan u helpen met al uw projecten. Soms kan het door volume en een wat langere tijd lonend zijn uit te wijken naar het buitenland, soms is het juist door de korte doorlooptijd nodig partners in de buurt in te schakelen. Wij  nemen u de zorg uit handen.

Internationaal

Graphic in Mind werkt samen met gerenommeerde partners in binnen- en buitenland. In ruim 70% van de gevallen wordt in Nederland geproduceerd. Bij grote volumes wijken we uit naar het buitenland, zoals Duitsland, Italië en Spanje. Onze partners worden jaarlijks bezocht zodat we u als klant altijd op de hoogte kunnen houden van de vernieuwingen bij onze partners. 

Warehousing / Printing on Demand

Is het wel nodig de voorraad drukwerk aan te leggen die u gewend bent? Of is Printing on Demand wellicht een goed alternatief? Graphic in Mind kan u als geen ander hierin adviseren. Zodat u met een maximaal bestelgemak ofwel minimale inspanning altijd over de juiste volumes drukwerk kunt beschikken op de juiste plaats met zo min mogelijk waste. En uiteraard tegen een net tarief.

Specialisme

Graphic in Mind maakt gebruik van de specialismen van elke partner. Hierdoor zijn we voor veel grafische bedrijven een belangrijke partner. Wat niet in eigen bedrijf geproduceerd kan worden wordt door Graphic in Mind bij dé specialist op dat gebied geproduceerd. Maak gebruik van onze expertise!

Graphic in Mind is gevestigd aan
De Grote Beer 10 in ‘s-Hertogenbosch,
een klustering van grafische specialisten.

Voor vragen of om een afspraak te maken bel:
+31 (0)73 503 3000
of stuur een mail: